MAARIKA PLIIT JA SOEMÜÜR (2020)


Teostasime ühele toredale perele uue pliidi, soojamüüri ja korstna.

Korstnaks valisime Schideli moodulkorstna Rondo Plus. Keraamilise sisuga soojustatud korsten. Korsten on kolme lõõriga, kus ventlõõr on keskel. Nii on tagatud mugav lahendus ka köögi kubule. Soojamüür on teostatud Lode Janka punastest tellistest puhtal vuugil. Lõõre kokku neli: kaks tõusvat ja kaks laskuvat. Lõõride kogupikkus on 4.4 meetrit. Pliit nr. 4, ehk siis pliidi kiviosa mõõt on 111×74 cm.

Alguses ei olnud pererahval praeahju soovi, kuna vanas pliidis seda praktiliselt enam ei olnud. Selgitasime, mis on praeahjuga pliidi plussid, ja valik jäi ikka praeahjuga pliidi kasuks, sest peres kasvavad lapsed, kes ka soovivad õppida kokakunsti. Ja mis saab olla parem õpetamise viis kui eeskuju. Pliidi alla teostasime varbaeendi, et oleks tagatud mugav toimetamine pliidi juures, ja samas ka ilus ja omapärane väljanägemine. Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s