TOOMASE KORSTEN (2018)

Üks väga uhke ja ilus projekt, mis on teostatud 2018. aastal!


Jaanus Järveküla
Jaanus Järveküla

KIRJELDUS

Suur telliskortsen, mille lõõri ristlõike pindala on 27×27 cm. Täispikkus on 8.7 meetrit, ja koosneb see töö 805-st tellisest. Kogu korsten täispikkuses on viimistletud valgel vuugil. Vahelaest läbiviik on teostatud korstna kivide väljaastumistega, kus kõige laiem osa läheb läbi vahelae, ja kortsna paksus selles puntis on 26 cm. Korstna pits on teostatud Juugendstiilis, tagamaks sellele kodule maksimaalse väljanägemise ja ajastule omase stiili. Ei saa unustada, et oli aeg, kus Viljandimaa oli sellises stiilis korstnapits ikka väga paljudel majadel.Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s