SALUÄÄRE KÜTTEKOMPLEKS (2021)


Suur töö vajab palju aega ja kannatust, ja aega seal läks!.. Kliendi soov oli saada kogu kompleks täiesti audentsest vanast tellisest, mis oleks ka reaalselt vähemalt 100 aasta vanune, nii ka tegime. Valdavas enamuses olid tellised templiga, millel vene tähed Г.В. Praeahju kapi laele paigaldasime tellise, milles oli säilinud ilus ja korralik tempel. Samuti paigaldasime sinna tellise, millel kassi käpa jäljed, – kass kes elab igavesti ajamärgis.

KIRJELDUS 10`

Küttekompleksi täiskaal 11 757kg. Kompleksi kuulub: ahi, pliit, praeahjukapp, puudehoiukoht, soemüür, leso ja korsten. Kogu küttesüsteem on juhitav nelja siibriga, mis tagavad lihtsa, loogilise kasutuse ja mugavuse kütta just seda osa, mida soovitakse. Ahi on teostatud tunnelkoldega, mis tagab tule vaatamise korraga nii elutoast kui magamistoast. Praeahi on viidud mugavale kõrgusele, ukse inged asetsevad 93 cm kõrgusel, – nii on tagatud mugav kasutus ja vaade valmivale toidule. Praeahju kapi all mugav puudehoiukoht, mis mahutab kahe kütmiskorra jagu halupuid.

Soemüür on teostatud ringlõõriga, – nii on tagatud mugav lõõride puhastamine ja lesol istudes saab selja mugavalt toetada vastu soemüüri. Leso on lühike ja lai, kuid piisavalt suur kahe inimese jaoks. Korstnapits sai lihtne ja ajastupärane talustiil, mis meie maa talumaju kaunistanud pikka aega.Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s