GERLE AHI (2019)


VAATA VIDEO!Varasügisene ahi, mis valmis kenasti õigel ajal tagamaks kargemate õhtute sooja ja lõkkekuma paiste. Talv on aeg, kus pimedus annab võimaluse vaadata iseendasse. Nii nagu kogunesid esivanemad lõkke ümber et meenutada, meenutada mäletades. Aeg on muutunud, inimesed on muutunud, aga mälu saadab meid alati, seepärast toob ka leegipaiste inimesed alati enda ümber meenutama. Tänapäevases muutuste keerises annab klaasuks selleks imelise võimaluse.
.
Antud ahju välisviimistlus on Lode punane tellis, savihallil vuugil. Ahju esiküljel on ka väikene tellisriiul, kuhu saab toetada tikud, mis reeglina alati kuhugi ununevad ja mida alati otsima peab. Ahju kolle on lahendatud 50 cm pikkustele halgudele. Pärast ahju kütmist, kui on soov teha seal süüa, saab lihtsa vaevaga eemaldada tuharesti, tõmmata tuha sinna alla ruumi, ja kolle on puhas ja sobiv ka leiva tegemiseks.
TAGASISIDE

1 Comment

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s