AIVI AHI (2019)Väike, aga asjalik. Soome tüüpi kamin/ahi. Kahe siibriga. Ülemine siiber töötab käivitussiibrina (soojendab korstent) ja alumine siiber on talvine siiber, mis juhib suitsugaasid korstnasse ahju põhja pealt. Antud ahi on kahe langeva lõõriga, mis tagab ühtlase soojenemise. Koldepeegel on massiivne šhamott “tükk”, mis töötab akumulaatorina ja aitab salvestada rohkem sooja. Ahi seest on teostatud täielikult šhamottvoodriga, mis annab ahjule pika ja kestva eluea.  Ahju täismass ca 2700 kg. 1 Comment

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s