LUDMILLA PLIIT JA SOEMÜÜR (2019)


VAATA VIDEO!Eritellimusel pliidi välisraud, mille mõõt on 75×65 cm koos kulbirauaga. Kliendi soov oli pisike pliidike, mis tagaks toidutegemise võimaluse nii, et mahuks ära väike pott ja pann. Klaasist uks avaneb köögi laua poole, et köögis kohvi juues saaks nautida elava tule maagiat.

Soemüür on lahedatud kolme talvise lõõriga. Suvelõõri vajadust ei olnud ja ruumipuudusest tingituna ei oleks seda ka paigaldada saanud. Siiber on lahendatud pöördsiibrina. Pöördsiibri eelis liugsiibriga on see, et liugsiibrit välja tõmmates tekib alati ka veidike tahma, mis on ladestunud siibri peale. Pöördsiibriga sellist probleemi ei ole. Puhastusluugid on paigutatud nii, et tagada võimalikult loogiline ja mugav lõõride puhastamine.

Soemüüri ja pliidi välisviimistluses on kasutatud Wienenbergeri Antratsiit telliseid.UUENDATUD VIDEO!

TAGASISIDE

1 Comment

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s