KREETE AHI (2020)


VAATA VIDEO!


KIRJELDUS

Kodu kivist süda, mille mass on ca 3521kg. Ahi on lahendatud 4 lõõriga. Ukse kohalt tõuseb, siis langeb kaks paralleelset lõõri koldevõlvile, ja neljas lõõr läheb ahju põhja pealt lesosse, mis moodustab viimalõõri. Lõõride kogupikkus on ca 6 meetrit. Ahju kolde külgedel on umblõõrid, et paisksoojuse toimel ahi soojeneks ühtlaselt alla välja.

Ahju krohvina kasutasime seekord spetsiaalset ahjukrohvi, mis moodustab väga tugeva pinna. Leso teostus karniisiga, et anda lesopinnale suuremat ala ja rõhutatud olemust. Ahju ümber teostasime vanadest tellistest seina, et saavutada üheaegselt viimistletud ala antud kohas.Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s