LEA PLIIT (2020)

sai valmis ka üks põhjalik õppematerjal, kus mina jagan oma teadmisi/kogemust/mõtteid ja samm-sammult näitan, kuidas antud pliiti ehitasin. Kui Sinul on huvi ja/või ammu otsisid midagi taolist, siis see videokursus on Sinu jaoks. Loe edasi…


KIRJELDUS

Kevadine pliidike. Erimõõdus ääreraud, mis kohandatud vastavalt köögile. HTT636 pliidi uks ja klaasuksega praeahi. Kolle HBO šhamotiga ja viimistlus Lode Janka tellistega. 

Traditsiooniline pliit teeb köögist koha, mis on hubane igal ajal; annab kiirelt sooja, hoiab sooja, aitab söögitegemisel ja töötab seni kuni eksisteerib füüsika. Maainimese jaoks on köök tähtsam kui elutuba. Köök on koht, kus elab loovus ja looming. Kuid nagu me kõik teame: ilma loominguta pole ka tulemust. Hommiku kohvi joomine soojas köögis, kolde kuma paistel on väärtus, mis toob inimesed kokku, just kui iidsete aegade lõke. Lõke, mis meie kollektiivses mälus elab igavesti. Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s